ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ - ΟΞΟΠΟΙΪΑ

ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ

ΖΟΡΜΠΑΣ - Οίνος Λευκός Ξηρός Ασύρτικο Π.Γ.Ε. Πλαγιές Κιθαιρώνα

zorbas leyko Asyrtiko

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(χρώμα, άρωμα, θερμοκρασία σερβιρίσματος)

Από τους αμπελώνες των μυθικών πλαγιών του όρους Κιθαιρώνα παράγεται με σεβασμό και μεράκι, από την εκλεκτή ποικιλία Ασύρτικο, ένας δροσιστικός και αρωματικός οίνος, ο ΖΟΡΜΠΑΣ.
Η σύγχρονη και ελεγχόμενη οινοποίηση εξασφαλίζει στον ΖΟΡΜΠΑ την πλούσια και φρουτώδη γεύση του. Συμπληρώνει αρμονικά την μεσογειακή διατροφή. Απολαύστε το στους 10 – 120C.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
11,5% vol

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Ασύρτικο

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει θειώδη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Γυάλινη φιάλη 0,75lt
Κιβώτιο 12 φιαλών

ΖΟΡΜΠΑΣ – Οίνος Ερυθρός Ξηρός Π.Γ.Ε. Κόρινθος

zorbas erithro korinthos

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(χρώμα, άρωμα, θερμοκρασία σερβιρίσματος)

Μια από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες, το Αγιωργίτικο, ξεδιπλώνει με κομψότητα και ένταση την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και τη μεστή γεύση του, που κερδίζουν τους γνώστες του καλού κρασιού. Συμπληρώνει αρμονικά την μεσογειακή διατροφή. Σερβίρεται στους 16 – 180C.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
12% vol

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Αγιωργίτικο

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει θειώδη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Γυάλινη φιάλη 0,75lt
Κιβώτιο 12 φιαλών

ΚΟΥΡΗΤΗΣ - Οίνος Λευκός Ξηρός Π.Γ.Ε. Κρήτη

kouritis leuko

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(χρώμα, άρωμα, θερμοκρασία σερβιρίσματος)

Οίνος λευκός με πλούσιο άρωμα που προέρχεται από γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών επιλεγμένων αμπελώνων μετά από αυστηρή επιλογή. Η προσεκτική γλευκοποίηση, απολάσπωση, ο θερμικός έλεγχος και η  έγκαιρη εμφιάλωση χαρίζουν ένα μοναδικό φρουτώδες άρωμα αλλά και ξεχωριστή αρμονία όλων των συστατικών στην γεύση. Συνοδεύει αρμονικά πατροπαράδοτα πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα και τυριά. Σερβίρεται στους 10 - 120C.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
11,5% vol

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Βηλάνα - Λατό

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει θειώδη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Γυάλινη φιάλη 0,75lt
Κιβώτιο 12 φιαλών

ΚΟΥΡΗΤΗΣ - Οίνος Ερυθρός Ξηρός Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος

kouritis erithro

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(χρώμα, άρωμα, θερμοκρασία σερβιρίσματος)

Οίνος ερυθρός επιτραπέζιος. Την μακρά προζυμωτική εκχύλιση και την συνοινοποίηση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία ακολουθεί παραμονή στη δεξαμενή με τις λεπτές οινολάσπες. Διεγείρει τις αισθήσεις σας, εντυπωσιάζει με την πολυπλοκότητα και τη φρεσκάδα των αρωμάτων του, τόσο την όσφρηση όσο και τη γεύση σας. Συμπληρώνει αρμονικά τη μεσογειακή διατροφή. Σερβίρεται στους 16 – 180C

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
12,5% vol

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Αγιωργίτικο

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει θειώδη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Γυάλινη φιάλη 0,75lt
Κιβώτιο 12 φιαλών

Οίνος Ερυθρός Ξηρός «το Σπιτικό» Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ

spitiko erithros agiorgitiko

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(χρώμα, άρωμα, θερμοκρασία σερβιρίσματος)

Βελούδινη και γεμάτη γεύση με αρώματα φρούτων του δάσους. Διακριτική παρουσία τανινών και μέτριας έντασης επίγευση. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, λιπαρά και καπνιστά τυριά. Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 10-120C.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
12,5% vol

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Αγιωργίτικο

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει θειώδη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Φιάλη PET Σπιτικό 1,5lt
Κιβώτιο 12 φιαλών

Ποικιλιακός Οίνος Λευκός Ξηρός «το σπιτικό» ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ, ΡΟΔΙΤΗΣ, ΜΟΣΧΑΤΟ

spitiko poikiliakos leyko mosxofilero

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(χρώμα, άρωμα, θερμοκρασία σερβιρίσματος)

Δροσερό, με απαλή οξύτητα και έντονο άρωμα λευκόσαρκων φρούτων. Διακριτικά φρουτώδη επίγευση. Συνοδεύει θαλασσινά, λευκά κρέατα, τυριά. Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος 10 – 120C.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
11,0% vol

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Μοσχάτο Αμβούργου

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει θειώδη

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Φιάλη PET Σπιτικό 1,5lt
Κιβώτιο 12 φιαλών